25 Kasım 2013 Pazartesi

Yavru Köpek Kitabı


Yavru köpek kitabı Tübitak yayınlarından.Anne Civardi yazarı. Küçük bir köpek sahibi olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatıyor.3-6 yaş kitapları arasında. Benim şeker kızımı pek sarmadı kitap. Basit geldi. Daha önce kedi beslediğimiz için ne var, onlar zaten olmalı gibi baktı galiba. Oğlişin ilgisini çeker belki kitap. Oğliş kedimize yetişemedi. O nedenle ona farklı gelir belki. Dikkat edin bu kitap beklenenin aksine çocuğunuzun köpek alalım demesine neden olabilir.


Kızım köpek istiyor. Evde bakmayı da çok istiyor.  köpek istiyor : )) Söz verdim biz kızıma, bir gün  evde köpek besleyeceğiz diye ama şimdi değil. Sebebinde  de anlaştık. Hayvanlar ihtiyaçlarını söyleyemedikleri için apartmanda rahat edemez, üzülür.
Ancak gerekli şartlar sağlanırsa bir hayvan beslenebilir. Yoksa hayvanı üzmüş oluruz. Bu konuşmadan sonra, evde hayvan besleme konusunu çok açmıyor. Konuşan bir hayvan bulursak, derdini anlatan. İhtiyacını anlatabilecek, ancak o zaman bu eve hayvan girebilir : )) Ya da biz müstakil geniş bahçeli bir eve taşınırsak. Vicdanlı kızım hayvanları üzmemek için ısrar etmeme, isteğini erteleme kararı aldı. Bir kitaptan nereye geldik, mutlu kalın...

4 yorum:

  1. Bu kitabı almyı düşünüyorum ama yazınızdan sonra kızımı üzermiyim endişesi duydum açıkçası. Maaşallah senin akıllı kuş tamam demiş ama bizim cadı her sn ye beynimi yer :)))

    YanıtlaSil
  2. Kızınızın böyle bir istekle bulunması ne kadar güzel. Köpeklerden çoğu köpek korkar. İnşallah geniş büyük bahçeli bir eve taşınırsınız ve kızınıza bir değil bir kaç köpek alırsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esracım güzel temennilerin için çoook teşekkür ederim. Kocaman bahçeli bir ev en büyük hayalim

      Sil