17 Ağustos 2013 Cumartesi

Yapboz Günüydü

sünger bob 

Kızım yapboz yapmayı çok seviyor. Dün  yapboz günü gibi oldu Önce sünger bob yapbozunu yaptı. Bu dev yapboz ( Jigsaw puzzle ) Her bir parçası neredeyse bir el büyüklüğünde. Bundan üç farklı aldım. İri ve kalın karton yapboz. E bebekten yanılmıyorsam 12 lira civarı idi.Sonra mini' yi tamamladı. O da jigsaw puzzle.


sünger bob jigsaw puzzle
                                                 

Sonra 16 parçalık tahta yapbozumuz yaptı. Prensesler şatoda ve tek boynuzlu atlar. Bu da hızını kesmedi kızımın. Sıradaki yapbozda  dedi, sıradakine başladık.



Sonra 20 parça woody oyuncak hikayesi yapbozunu  yaptık  Woody oyuncağımız da kızıma bu yapbozu yaparken yardım etti. : ) ' Woody sen ne dersin, bunu nereye koymak lazım? ' Sevgili Hale'nin oğlu Barış'ın hediyesi olan Woody oyuncağını kızım ve oğlum çok seviyor. Tıpkı filimde ki gibi Barış çok sevdiği Woody oyuncağını kızıma oynaması için verdi. Kızım her kucağına aldığında yada oğlum ile Woody oyuncağı için boğuşurken ' O benim hediyem, onu bana Barış abi verdi' diye oğlumu ikna etmeye çalışıyor.


Bu da aynı yapbozun ikinci parçası. Woody en favori yapbozlarımızdan biri. 20-30 parça olan yapbozlarda iyiyiz. Ama onun üzerine çıktığımızda biraz zorlanıyor. 64 parça 120 parça yapbozları ancak birlikte yapabiliyoruz.


Jigsaw puzzle ile oğlum yapamasa da oynamayı seviyor.Oda ablasının yaptığı puzzle a parça koymaya çalışıyor, bazen de alıp hepsini bozuyor. O zaman şu ses geliyor, 'Anne ! Yaramaz bebek puzzle ı bozuyor,, yapmasın' : ) Mutlu kalın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder